World Class Romania, cel mai mare jucator local specializat in servicii de fitness si wellness, va deschide un nou club de sport in cadrul centrului comercial City Park Mall, din Constanta, in urma unei investitii de peste un milion de euro.

Inaugurarea clubului World Class Constanta este estimata pentru luna iunie a acestui an.

Centrul de fitness se va intinde pe o suprafata de peste 1.700 mp si va pune la dispozitia clientilor o sala de sport cu dotari moderne, un studio de aerobic si o sala moderna de cycling. De asemenea, centrul include o zona de functional training, dotata cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags si Core Bags. In plus, clientii vor beneficia si de o piscina semiolimpica si de o sauna uscata.

World Class apasa pedala de acceleratie si pregateste 13 centre de fitness in cursul anului 2016: incepe focusul pe orasele din provincie

World Class a finalizat in 2015 un total de 7 cluburi de fitness, fiind primul an care a depasit ritmul de expansiune de pana acum, care presupunea inaugurarea a cate un centru de sport pe an.

“Vom inaugura 13 noi cluburi de fitness pe parcursul anului 2016, echivalentul a circa un spatiu de wellness pe luna. Jumatate din aceste spatii vor fi in Bucuresti, in timp ce restul va fi reprezentat de inaugurari in orasele de provincie. Analizam cu atentie oportunitatile din piata, mai ales pe cele din celelalte orase. Important este ca o data cu canalizarea pe noile inaugurari sa nu ne pierdem focusul din spatiile vechi si sa incercam sa le pastram la fel de competitive”, spunea Mikael Fredholm (foto mai jos), CEO World Class, intr-un interviu pentru wall-street.ro la finalul anului trecut.

Principalii concurenti ai World Class la nivel local sunt Pescariu Sports & Spa, centrele de fitness de proximitate, precum si serviciul 7Card, care ofera posibilitatea clientilor sa acceseze peste 200 de sali din tara pe baza unui singur abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri