Compania de consultanta juridica "Musat si Asociatii" , in parteneriat cu fondatorii Lichidator Grup si Euroconsult, Roberto Mitruta si respectiv Radu Lotrean, anunta lansarea casei de insolventa Musat&Asociatii, informeaza NewsIn. "Un parteneriat de acest fel este o premiera pentru Romania si va avea un impact pozitiv la nivelul pietei practicienilor in insolventa. Musat & Asociatii vine cu o experienta greu de egalat, dobandita in cadrul unora dintre cele mai importante tranzactii publice si private din Romania. Partenerii nostri contribuie la randul lor cu o experienta aplicata in domeniu, de aproape zece ani, cu rezultate foarte bune", a aratat partenerul fondator al casei de avocatura Musat &Asociatii, Gheorghe Musat.

Casa de insolventa va oferi servicii pentru reorganizarea si lichidarea societatilor aflate in insolventa si servicii conexe precum inventarieri si evaluari de patrimoniu, consultanta de specialitate, consultanta in management si marketing, analize contabile si financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri