MasterCard si Uber au semnat un parteneriat dedicat promovarii platilor cu cardul efectuate prin intermediul dispozitivelor mobile, clientii serviciului de ride-sharing din Romania urmand sa primeasca un discount de 15 lei pentru fiecare dintre primele curse platite cu cardul MasterCard.

Promotia, care se va derula intre 21 martie si 21 iunie 2016, poate fi accesata prin simpla introducere a codului promotional DENEPRETUIT in contul clientului in aplicatia Uber, la sectiunea Promotii.

MasterCard precizeaza ca aceasta promotie isi promune sa dea un imbold platilor mobile in Romania, o tendinta care este in crestere la nivelul pietei, in contextul in care utilizarea tot mai extinsa a telefoanelor mobile deschide noi orizonturi de interactiuni pentru consumatori.

"Platile mobile se afla pe o traiectorie ascendenta, marcand una dintre evolutiile accelerate in ecosistemul global platilor digitale in ultimii ani, iar efectele acestei tendinte se reflecta si asupra comportamentului consumatorilor din Romania, care incep sa exploreze si sa constientizeze beneficiile platilor digitale mobile, unice in materie de eficienta, securitate si confort", a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

Cum functioneaza promotia Uber si MasterCard

Noii utilizatori ai serviciului Uber care isi inregistreaza cardul MasterCard si introduc codul promotional DENEPRETUIT in contul lor Uber sau in sectiunea Promotii a aplicatiei Uber, intre 21 martie si 21 iunie 2016, vor beneficia automat de promotie. Discountul de 15 lei va fi aplicat instant la momentul finalizarii cursei si efectuarii platii, pentru primele 3 curse platite prin intemediul unui card MasterCard.

In cazul in care valoarea calatoriei cu Uber depaseste valoarea de 15 lei, utilizatorul va plati doar diferenta, in timp ce daca valoarea calatoriei este mai mica de 15 lei, cursa va fi considerata gratuita.

Sursa foto: Prathan Chorruangsak_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri