Mega Image anunta vanzarea a trei din magazinele sale din Bucuresti, ca urmare a angajamentelor asumate in cadrul procesului de preluare a retelei de magazine Angst, catre retailerul Annabella din Ramnicu Valcea.

Pentru autorizarea preluarii retelei Angst, Consiliul Concurentei a aprobat angajamentele propuse de cumparator, constand in transferul catre un alt operator a trei dintre magazinele Mega Image, situate in zonele indicate de catre Consiliul Concurentei.

Cele trei magazine Mega Image ce fac obiectul acestui transfer de business sunt cele situate pe strada Icoanei 11 -13, strada Copilului 6-12 si soseaua Stefan cel Mare 56, din Bucuresti.

Lantul de magazine Annabella apartine familiei Mutu, care detine si fabrica de conserve Raureni. Retailerul are peste 50 de magazine, jumatate dintre acestea fiind in judetul Valcea si in special in orasul Ramnicu Valcea. Infiintat in anul 1994, retailerul a incheiat anul 2014 cu afaceri de 175 mil. lei si un profit de 4,2 mil. lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor.

Pana in momentul publicarii acestui material reprezentantii Annabella nu au putut fi contactati.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD si Gusturi Romanesti. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri