Produsele dezvoltate sub brandurile Toshiba si Carrier au inceput sa fie oferite clientilor inca din anul 1999, an in care a avut loc fuziunea a celor doua companii omonime: Toshiba Corporation si Carrier Corporation (liderul global al pietei de sisteme de incalzire, aer conditionat si solutii de refrigerare). Noua entitate, denumita AHI Carrier este cea mai mare divizie de distributie nascuta in urma unui joint venture, detinunta de Carrier Corporation in afara S.U.A. Ca parte a acestei divizii, AHI Carrier South Eastern Europe Air – Conditioning SA si AHI Carrier Romania SRL ofera o gama completa de produse dezvoltate de catre HVAC Carrier si Toshiba pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu.

Astfel, Toshiba Carrier Corporation a imbinat cu succes indelungata expertiza tehnologica a celor doua entitati cu reteaua globala de distributie a companiei Carrier, transformand noul jucator intr-unul dintre cei mai importanti actori de pe piata internationala de echipamente de sisteme de climatizare.

Acum, Toshiba a reunit traditia in inovatie si excelenta tehnologica in materie de sisteme de aer conditionat in cel mai nou produs, ce va fi lansat in curand pe piata locala: produsele Toshiba SMMSe, care aduc un nou sistem VRF (Variable Refrigerant Flow) care duce confortul si economia de resurse, cu asigurarea unui maxim de eficienta, la un nivel capabil sa raspunda celor mai riguroase cerinte ale pietei.

EFICIENTA
Costuri operationale reduse

In 2004, Toshiba a lansat sistemele ALL inverter VRF care aveau sa revolutioneze industria si sa stabileasca un nou standard universal pentru eficienta acestor sisteme. In prezent, toate sistemele SMMSe au adoptat aceasta filozofie, indiferent de brand, impingand limitele performantei si inovatiei tehnologice mai departe. Datorita tipului unic de motor Toshiba Twin Rotary ALL Inverter, al schimbatorului de caldura si al tehnologiei “intelligent flow” dezvoltata de Toshiba, noul produs asigura un management perfect al temperaturii, scazand semnificativ consumul de energie fara a afecta in vreun fel nivelul de confort!

EXCELENTA
CONFORT

Tehnologiile inovative care au fost incorporate in componentele noului produs si noile sisteme de monitorizare asigura un echilibru optim al temperaturii, umiditatii si a calitatii aerului. Toate acestea sunt obtinute cu costuri operationale minime, cu un nivel redus de emisii de CO2 si cu asigurarea unui maximum de eficienta energetica.

EXPERIENTA
DURABILITATE

“Calitatea” si “durabilitatea” sunt doua dintre principiile care se afla la baza tuturor actiunilor companiei, inginerii Toshiba fiind dedicati gasirii celor mai bune sollutii pentru o varietate de publicuri, fie ei utillizatori finali, investitori sau designeri. Toate componentele principale ale noului sistem de aer conditionat sunt produse de Toshiba, fiind gandite pentru a asigura un maxim de performanta, durabilitate si eficienta.

PRINCIPALE CARACTERISTICI TEHNICE:

  • ESEER>7,00
  • Incalzire continua
  • Design compact
  • Amprenta redusa de CO2
  • Capacitate de pana la 22HP care poate fi asigurata de un singur modul
  • Pana la 64 de unitati indoor care pot fi conectate la acest sistem
  • Distanta verticala maxima intre unitatile indoor ce poate atinge pana la 40 de metri
  • Noua versiune a software-ului AIRS
  • Posibilitatea de controlare a sistemului prin smartphone, cu ajutorul instrumentului Wave (Wave Tool)
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri