Bank Austria Creditanstalt AG a vandut ieri un pachet de 11% din actiunile companiei clujene Armatura, la pretul de 0,50 lei pe actiune, pentru suma totala de 1,675 milioane lei (peste 473.000 euro) potrivit unui comunicat transmis de catre Bursa de Valori Bucuresti.

Tranzactia a fost efectuata pe platforma Deal a BVB, la un pret stabilit intre partenerii schimbului. Pachetul de 3.351.509 actiuni reprezinta aproape 11% din capitalul social al firmei si a fost schimbat pentru 1,675 milioane lei.

Potrivit informatiilor afisate de Bursa de Valori Bucuresti si citate de NewsIn, Bank Austria Creditanstalt AG (BA-CA) detinea 11,23% din capitalul companiei din data de 30 iunie 2006. in 27 iunie, Hertz Armaturen Gmbh a vandut un pachet de 3,57 milioane de actiuni (11,7% din capital).

In luna mai, unul dintre actionarii principali ai companiei, firma Hertz Armaturen Gmbh, a fost obligata sa vanda 11,7% din actiuni pentru ca depasise pragul de detinere de 33% din capital fara a initia oferta publica de preluare.

Pentru anul in curs, compania si-a propus realizarea unui profit brut de 1,048 milioane de lei si o cifra de afaceri de 33,13 milioane de lei noi. Societatea a incheiat anul 2005 cu o pierdere de 2,233 milioane de lei noi.

Societatea Armatura se tranzactioneaza cu simbolul ARM la categoria II-a Bursei de Valori Bucuresti din februarie 2002. Compania are un capital social de 15,23 de milioane de lei noi, din care 40% este detinut de Asociatia Salariatilor. Compania are o capitalizare de 15,844 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri