Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a investit 700.000 de euro intr-o noua clinica, in Galati.

Noua clinica are peste 30 de specialitati medicale si departamente de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie. De asemenea, clinica Medicover Galati include un centru acreditat de vaccinari internationale, precum si un centru de recuperare medicala pentru adulti si copii. In aceasta clinica vor lucra pentru moment 40 de medici.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia) si are 100 de clinici, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 12.000 de angajati.

In Romania, Medicover este prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital generalist.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri