De anul acesta, datorita noului cod fiscal, este mult mai usor sa oferi un cadou de Paste pentru care angajatii te vor aprecia.

Un om este mai fericit atunci cand daruieste decat atunci cand primeste. Pornind de la acest adevar, iti readucem aminte ca trebuie sa incepi sa te gandesti serios la ce-si doresc angajatii tai sa primeasca de Paste. Si ce cadou poate fi mai frumos decat bucuria de a-si cumpara singuri cadoul? Ticket Cadou si Cardul Compliments de la Edenred sunt cadourile prin care le daruiesti lor libertatea de a-si cumpara ceea ce doresc.

Si pentru ca Pastele nu vine doar pentru angajati, prin oferirea cardului Compliments sau a tichetelor cadou esti propriul tau iepuras de Paste, pentru ca vei primi in dar o serie de beneficii si avantaje. Unul ar fi ca nu se percepe impozitul de 16% pe venit al angajatului. Un altul, ca sumele acordate in limita a 150 lei/ salariat sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale.

Adica, sumele pe care le aloci de Paste in acest mod vor fi deductibile pentru companie, fiind incadrate la cheltuieli sociale, al caror plafon de deductibilitate a fost majorat incepand cu acest an de la 2% la 5% din fondul total de salarii.
Oferite in beneficiul partenerilor de afaceri, tichetele si cardurile cadou pot fi incadrate pe linia de cheltuieli de protocol si sunt deductibile in limita a 2% din profitul contabil si scutite de taxele sociale.

Suna a mai multi iepuri dintr-o lovitura, nu?
Chiar asa este! Cu Ticket Cadou si cardul Compliments te asiguri ca vei darui un cadou memorabil, care va surprinde placut angajatii sau colaboratorii.
Crezi ca este complicat sa fii un sef apreciat? Cu Ticket Cadou si Compliments de la Edenred vei fi de neuitat !
Afla mai multe despre solutiile noastre si daruieste un Paste de poveste!

Cere o oferta sau discuta cu un consultant Edenred.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri