Romaqua Group, cel mai mare imbuteliator local de apa minerala naturala, care detine in portofoliu brandul Borsec, a inregistrat in anul 2015 o cifra de afaceri de 632 mil. lei, in crestere cu 13% fata de 2014.

Este cel mai mare avans raportat de compania din Harghita in ultimii cinci ani. in 2014 cifra de afaceri a companiei scazuse cu 5%, conform Mediafax.

Potrivit lui Radu Lazaroiu, managing director al Romaqua Group, printre motivele cresterii se numara vremea buna de anul trecut si reducerea TVA la produsele alimentare de la 1 iunie 2015.

Romaqua Group are circa 2.000 de angajati, fiind cel mai mare angajator din piata bauturilor. Compania are sapte fabrici de apa minerala, bere sau bauturi racoritoare, conform ultimelor date.

Producatorul are in portofoliu brandurile de apa minerala naturala Borsec, Aquatique si Stanceni, brandul de sucuri Giusto si berea Albacher.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri