Consiliul de Administratie al companiei MJ Maillis va fi completat cu trei membrii alesi in cadrul adunarii generale din 24 octombrie, pe posturile vancate rezultate din expirarea madatelor actuale.
Consiliul de Administratie a propus prelungirea mandatelor lui Michael J Maillis, Charalambos Stavrinoudakis si al lui Michail Trakadas pentru o perioada de patru ani. Persoanele care doresc sa candideze pentru aceste trei posturi isi pot depune candidaturile pana la data de 16 octombrie 2006, informeaza NewsIn.

La adunarea generala pot participa toate persoanele care detin actiuni ale companiei la data de 16 octombrie 2006. In primele sase luni ale anului 2006, compania MJ Maillis Romania a obtinut un profit de 1,02 milioane lei si o cifra de afaceri de 27,47 milioane lei. In anul 2005, cifra de afaceri a fost de 48,66 milioane lei, iar profitul net de 2,88 milioane lei. Compania are un capital social de 10,43 milioane lei si o capitalizare de 45,89 milioane lei. Comapnia este controlata de MJ Maillis Grecia, care detine 81,67%.

Specializata in fabricarea foliilor, placilor, tuburilor si profilelor din material plastic, compania a fosst infiintata in decembrie 1994, societate cu raspundere limitata, denumita Balkan Pack S.R.L.Trei ani mai tarziu, numele societatii devine M.J. Maillis Romania. La data de 18.07.2000 a fost schimbata forma juridica a societatii din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni sub numele de SC M.J. Maillis Romania SA.MJ Maillis S.A. a fost prima si deocamdata singura societate cu capital strain care si-a listat actiunile pe piata de la Bucuresti. in primavara anului 2001, compania a lansat o oferta publica de vanzare pentru a atrage finantarea necesara procesului de dezvoltare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri