Printul a fost mereu in stransa legatura cu mediul de afaceri si, implicit, cu strategiile de marketing si publicitate prin care companiile sau brandurile aleg sa comunice sau sa se faca vizibile.

Cu totii stim ca, in momentele de graba, orice secunda conteaza, asa ca, de la inceputul acestui an Agrafa Print Services, cea mai indragita companie de print din Bucuresti, vine cu ceva util in avantajul tuturor celor care aleg cea mai buna, dar mai ales, cea mai rapida solutie de print.

La inceput www.agrafa.ro a fost doar un site de prezentare a companiei si a produselor disponibile, insa odata cu posibilitatile pe care tehnologia si lumea digitala le ofera, iar cei care ne cunosc deja stiu ca noi suntem prietenul cu tehnologie avansata din domeniul printului, am decis sa venim in ajutorul clientilor nostri cu un nou site, modern si intuitiv, care ofera posibilitatea comezilor online. Ce inseamna asta? Pentru produse standard, comenzile pot fi plasate si procesate usor astfel incat timpul de productie sa se diminueze semnificativ, iar produsele comandate sa ajunga in cel mai scurt timp in mana oamenilor de marketing ai brandurilor si companiilor.

De asemenea, cu totii stim cat de dificila este incadrarea intr-un buget de marketing, nu-i asa? Ne-am gandit si la acest lucru si am decis sa simplificam mai mult treburile. Cum? Am introdus optiunea unui calculator online, diponibil pentru majoritatea produselor si serviciilor de print din portofoliul Agrafa Print Services. Aceasta medota de calcul online te ajuta nu numai sa-ti calculezi singur o comanda, dar sa-ti si planifici bugetul din timp sau sa-l ajustezi in timp real. De acum, nu mai trebuie sa trimiti o cerere de oferta si sa astepti ca cineva sa calculeze comanda si sa trimita inapoi oferta de pret. Mult mai simplu, nu?

De cateva luni, de cand am deschis magazinul online, toti clientii nostri au fost incantati de noua modalitate prin care-si pot comanda materialele promotionale, iar comenzile noastre s-au marit, in timp ce perioada de productie s-a micsorat. Cu o experienta de mai bine de 10 ani in lumea printului digital, Agrafa Print Services vine cu o solutie inovativa, noua platforma online Agrafa, prin care poti plasa o comanda rapid si cu maximum de eficacitate. Noi zicem ca e „a win-win situation”, si o zicem din experienta. Tu ce zici? Haide pe www.agrafa.ro sa te convingi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri