Idea Events, impreuna cu Let’s Do It, Romania! organizeaza conferinta-dezbatere ”Raportarea non-financiara, calea catre un business sustenabil”. Evenimentul face parte din seria de conferinte pe care Idea Events o va dedica sustenabilitatii, sub titulatura ”Impreuna pentru un viitor mai bun”.

Partenerul principal al evenimentului este Kaufland Romania.

Conferinta va avea loc in data de 2 iunie 2016, la hotel JW. Marriott Bucharest Grand Hotel, intre orele 9:30 – 15:30. Aceasta se adreseaza specialistilor in CSR si sustenabilitate, dar si tuturor factorilor de decizie din companiile care vor trebui sa raporteze non-financiar, incepand cu anul 2017.

Invitatul special al evenimentului va fi Sandra Genee, Senior Coordinator Corporate & Stakeholder Relations al organizatiei Global Reporting Initiative (GRI), pionier in raportarea sustenabilitatii. Aceasta va expune pe larg metodologia de raportare G4, recunoscuta la nivel international. I se vor alatura numerosi alti speakeri, printre care Cristina Balan, Managing Partner CSR BootIQ, primul specialist din Romania si al saselea din lume certificat G4, Andreea Giovani, Sustainability Manager PwC Romania, Bianca Toma, Projects Coordinator Centrul Roman de Politici Europene, Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus Breweries. Din partea organizatiilor non-guvernamentale vor participa Andrei Cosuleanu, Executive Director Let’s Do It, Romania! si Caroline Fernolend, Vicepresedinte al fundatiei Mihai Eminescu Trust. Moderatorul dezbaterilor va fi Laura Dragomir, Realizator si Moderator TV.

Conferinta isi propune sa aduca in discutie implicatiile Directivei 2014/95/EU potrivit careia intreprinderile de interes public cu peste 500 de angajati au obligativitatea de a raporta anual o serie de aspecte non-financiare si informatii privind activitatile de responsabilitate sociala si sustenabilitate. Companiile care intra sub incidenta acestei directive vor trebui sa publice, incepand cu anul financiar 2017, o declaratie care sa contina descrierea politicilor adoptate in legatura cu aspectele non-financiare, rezultatele obtinute si indicatorii de performanta relevanti pentru domeniul de activitate.

Expertii din domeniu vor prezenta in profunzime ce presupune o raportare a sustenabilitatii conform standardelor implementate la nivel european si vor aduce in discutie principalele trenduri, directii si provocari din domeniu. Prezentarile interactive ii vor ajuta pe cei prezenti, fie ei responsabili in domeniul CSR, manageri ai unor companii de top sau profesionisti din domeniul HR sa isi contureze o viziune clara asupra raportarii sustenabilitatii si a ceea ce inseamna responsabilitatea sociala si cum poate ea fi aplicata in propria organizatie.

Eveniment sprijinit de Air France/KLM si British Romanian Chamber of Commerce.

Accesul se face pe baza de invitatie, cu confirmare de participare, la urmatoarea adresa:

Contact: Oana Bica
Email: oana.bica@theprivateluxurygroup.com
Tel. 0799.13.12.44

-------------------------

Despre organizator:

Initial dedicata brokerajului de avioane private si calatoriilor de lux, Private Luxury Group, prin divizia sa de evenimente, Idea Events, a inceput din anul 2016 sa organizeze si evenimente de interes public.

Prima conferinta, organizata la sfarsitul lunii martie 2016, dedicata masinilor electrice si infrastructurii aferente, a deschis seria evenimentelor ce vizeaza dezbaterea unor subiecte de importanta nationala si internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri