Gilles Roudy isi incheie mandatul de director general al Metro Cash&Carry Romania, pe care l-a detinut in perioada 2013-2016.

“Sunt incantat ca am avut ocazia sa coordonez, timp de trei ani, compania Metro Cash&Carry Romania. Le multumesc tuturor colegilor mei pentru sprijinul, energia pozitiva si deschiderea lor privind contributia la succesul operatiunilor clientilor Metro", a declarat Gilles Roudy.

In timpul mandatului sau in cadrul Metro Cash&Carry Romania, a coordonat si dezvoltat programe precum magazinele de proximitate LaDoiPasi, Metro Expo sau De-ale noastre.

Inainte de aceasta functie, Gilles Roudy a fost director comercial Real International incepand cu 2009.

Perioada interimatului va fi asigurata de Camelia Oprea, director financiar Metro Cash&Carry Romania.

Pentru Metro Cash&Carry 2015 a fost un an profitabil, retailerul trecand de la pierderi de 1,25 mil. lei in 2014 la profit de 35,4 mil. lei (circa 8 mil. euro). Afacerile retailerului au atins anul trecut valoarea de 4,49 mld. lei (1,01 mld. euro). Compania avea anul trecut o retea de 31 de magazine, in care lucrau 4.576 de angajati. In luna martie a acestui an retailerul a inchis magazinul din Braila.

Sursa foto: Levent Konuk, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri