Eric Stab, presedinte si CEO al Engie Romania, a fost numit, pentru un nou manadat, in fruntea Consiliului Investitorilor Straini (FIC).

”In aceasta perioada noi credem ca Romania se afla intr-un moment important al dezvoltarii sale. In cei 26 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania s-a angajat pe un drum ambitios catre o piata libera functionala si integrarea in comunitatea Euro-Atlantica. Romania este astazi o economie de piata, membra a NATO si Uniunii Europene. Apartenenta la aceste structuri impune Romaniei ambitii suplimentare care sa aduca un nivel de bunastare si prosperitate fara precedent pentru romani. Cetatenii si societatea civila, impreuna cu clasa politica si mediul de afaceri, trebuie sa se uneasca in jurul unui proiect de tara ambitios, menit sa recupereze decalajul de dezvoltare dintre Romania si alte tari din UE”, spune Eric Stab.

Alaturi de Eric Stab, presedinte FIC, au fost ales cei doi vicepresedinti – Daniel Anghel, partener taxe in cadrul PricewaterhouseCoopers, si Mihai Bogza, presidente al Consiliului de administratie al Bancpost – respectiv trezorierul consiliului, in persoana lui Farrukh Khan, partener coordonator serviciul de audit si evaluare a riscului Deloitte Romania.

Membrii noului board, alesi pentru un mandat de un an sunt: Daniel Anghel (tax partner, PwC Romania), Mihai Bogza (chairman of the board of directors, Bancpost), Barbara Cygler (director general, GlaxoSmithKline (GSK) Romania), Kinga-Ágnes Daradics (country chairman&CEO, MOL Romania), Mariana Gheorghe (CEO, OMV Petrom), Steven van Groningen (president & CEO, Raiffeisen Bank), Steen Hjortholm (director general, Philip Morris), Farrukh Khan (partner in Charge – Assurance and Risk Services, Deloitte Romania), Matteo Patrone (director, regional head of Romania and Bulgaria, EBRD), Richard Perrin (partner, head of advisory, KPMG), Veronica Savanciuc (president & CEO, Mullen Lowe Group), Shachar Shaine (presedinte, URBB-Tuborg), Eric Stab (presedinte & CEO, ENGIE Romania, country president Romania si Polonia, Engie), Ravinder Takkar (CEO, Vodafone Romania), Franz Weiler (CEO, Uniqa Asigurari).

Sursa foto: AgerpresFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri