La Fantana, liderul in solutii de hidratare la birou din Romania si Serbia, a lansat KAFUNE - prima marca proprie de cafea de pe piata locala, disponibila pentru companii in trei pachete de abonament cu servicii complete.

KAFUNE este un blend superior de cafea boabe selectate, creat de specialisti din sortimente superioare de cafea de provenienta central si sud-americana.

Inspirata din ritmul reconfortant al vietii traite cu pofta sub soarele Braziliei, cu un caracter intens si articulat, KAFUNE se prezinta ca o declaratie de independenta. Este cuceritoare si tonica, intotdeauna proaspata si interesanta.

Gustul KAFUNE este bogat, cu un corp bine definit. Prajirea medie ii asigura o amprenta intensa, dar echilibrata, completata de o aroma desavarsita si pronuntata. Retrogustul confirma calitatea soiurilor de cafea si reusita amestecului. Acest gust este potentat de prepararea cu aparatele speciale de cafea oferite de La Fantana - care garanteaza o cafea tare si proaspata prin procedeele unice de macinare si preparare.

KAFUNE este raspunsul pe care La Fantana il propune clientilor care au solicitat o solutie integrata pentru cafea la birou, fara compromisuri in ce priveste calitatea si la un pret competitiv.

KAFUNE nu presupune niciun efort logistic suplimentar. Abonamentul inseamna un pachet complet de servicii, care include cafeaua livrata lunar la birou (cantitatea depinde de abonamentul ales), custodia asupra aparatului de cafea (fara costuri suplimentare de achizitie sau inchiriere), instalarea, trainingul de utilizare, mentenanta si service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri