Compania IKEA ii informeaza pe clientii care au cumparat ciocolata neagra CHOKLAD MÖRK 60% si CHOKLAD MÖRK 70% ca prezenta laptelui si a alunelor in compozitie nu este declarata suficient pe ambalajele produselor. Siguranta clientilor este prioritara pentru compania IKEA, de aceea aceste produse, aflate in termenul de valabilitate, sunt rechemate de pe piata. Persoanele care nu sunt alergice la lapte sau alune pot consuma ambele tipuri de ciocolata fara probleme.

Reteta tabletelor de ciocolata neagra CHOKLAD MÖRK 60% si CHOKLAD MÖRK 70% nu contine lapte sau alune. In schimb, cele doua tipuri de ciocolata sunt produse pe aceeasi linie de productie cu alte produse care contin lapte si alune, astfel incat exista posibilitatea ca persoanele alergice la lapte sau alune sa manifeste reactii alergice in urma consumului celor doua produse.

Compania IKEA invita persoanele alergice la alune sau lapte, care au cumparat produse CHOKLAD MÖRK 60% si CHOKLAD MÖRK 70% aflate in termenul de valabilitate, sa le aduca inapoi in magazinul IKEA din Bucuresti, unde vor primi inapoi suma integrala platita pentru produs. Termenul de valabilitate se gaseste pe spatele ambalajului (YYYY/MM/DD).

Magazinul IKEA din Bucuresti a vandut aproximativ 69.000 de bucati din cele doua produse si nu a inregistrat sesizari din partea consumatorilor.

Codurile si preturile produselor afectate sunt:
CHOKLAD MÖRK 60%, Ciocolata neagra 60%, 100g – 3,50 lei;
CHOKLAD MÖRK 70%, Ciocolata neagra 70%, 100g – 4,50 lei.

In prezent, niciunul dintre aceste produse nu se mai gaseste la vanzare in magazinul IKEA din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri