Compania de leasing a grupului Midal, va contracta un imprumuturi de maximum 1,5 milioane euro si va folosi banii in special pentru finantarea operatiunilor de vanzare a echipamentelor frigorifice, potrivit directorului general Midal Leasing, Anghel Cazacu.

"in completarea resurselor proprii, mai atragem si bani de la banci", a declarat Cazacu pentru NewsIn. Conform deciziei actionarilor, Midal Leasing va contracta un credite de 1,5 milioane euro (5,3 milioane lei) de la Alpha Bank, pentru activitatea de leasing, si va prelungi liniei de credit existente cu inca 12 luni.

Banii vor fi folositi pentru a finanta prin leasing clientii Midal, companie furnizoare de produse si echipamente frigorifice din Romania.. "Este o oportunitate extraordinara, pentru ca ne asteptam ca toti producatorii de carne sa incerce sa modernizeze activitatea", a afirmat Cazacu. Acesta a mai precizat ca banii obtinuti din imprumut vor fi folositi fara a neglija leasing-ul auto.

Directorul general al compaiei de leasing a estimat un profit de 200.000 euro la finalul acestui an. Acesta a mai estimat o crestere a cifrei de afaceri a Midal Leasing cu aproape 50% fata de anul trecut, de la 10,7 milioane lei anul trecut la 15 milioane lei in 2006.

Midal Leasing a fost infiintatata in 2000, cu scopul de a finanta clientii firmelor din grupul Midal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri