Romania are nevoie, atat in mediul privat, cat si in cel public, de conducatori capabili sa aduca viziune, intr-un mod onest, clar, sustenabil si, cel mai important, de lideri capabili de angajament.

Romanian Executive Summit continua in 2016 cu cea de-a doua editie a celui mai important eveniment dedicat managerilor de top din Romania.

Sub titlul ”Povestea Leadershipului”, RExS 2016 ii va confrunta pe participanti, intr-un context inedit, cu unul dintre cele mai importante aspecte din viata profesionala a liderului: ANGAJAMENTUL – fata de propria persoana, fata de echipa, fata de organizatie si, in final, fata de intregul context economic si social.

La fel ca si in editia anterioara, managerii vor lua parte la un nou concept de invatare: patru workshopuri ciclice, ce se vor desfasura in paralel si vor fi sustinute de patru executive coach cu experienta si cu abordari inovative in dezvoltarea profesionala si personala a liderilor: Stefan Andrei, Madi Radulescu, Rodica Obancea si Mihai Stanescu.

Evenimentul reprezinta o transpunere a vietii profesionale in conceptul calatoriei initiatice a eroului de basm romanesc, Harap-Alb. Asemeni evolutiei si maturizarii personajului, cele patru workshop-uri vor scoate la iveala etapele pe care liderii trebuie sa le parcurga pentru desavarsirea personala si profesionala.

”Categoric, cu totii suntem sortiti sa fim manageri si lideri: inainte de orice, in propria noastra viata, pe care de facto o conducem. De cand venim pe lume. Pe masura ce avansam in cucerirea lumii si ne extindem influenta la familie, la echipa, la organizatie, vin si incercarile. Calatoria exterioara merge in paralel cu una mai putin vizibila, la fel de intensa si intr-un spatiu la fel de vast, dar interior. Victoriile exterioare vor fi exact la fel de marete precat ne este vitejia interioara. Pregatirea sinelui da masura reusitelor exterioare.”Stefan ANDREI, Professional Coach-Mentoring la The OCM/Oxford Brookes University | Presedinte al European Mentoring and Coaching Council Romania.

Biletele pentru ROMANIAN EXECUTIVE SUMMIT 2016 pot fi achizitionate pana pe 31 august in regim early bird, la pretul de 250 euro + TVA.

Detalii suplimentare si informatii despre inscrieri aflati AICI, accesand siteul oficial al summitului.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Coach, PCC | Vice - President European Mentoring and Coaching Council

Coach profesionist, care are competente de coaching executiv si de echipa, certificate la nivel international de catre International Coach Federation, Rodica sustine nevoia unei ecologii a leadershipului. Este antrenata sa antreneze lideri si echipe pentru a aduce in organizatii deschiderea catre maiestria personala, catre a vedea impreuna care sunt modelele mentale din care actioneaza, care este viziunea comuna care ii misca pe toti, cum activeaza impreuna starea de “gandire in comun”, cum schimba mentalitatea de separare si trec la colaborare.

Madi RADULESCU, MBA, ACC, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educatie, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizationala, Madi a adaugat, in paleta sa de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv. Aceasta poate contribui complet si responsabil, insotind leaderii in misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a creste personal si profesional pentru a-si indeplini menirea.

Stefan ANDREI, Executive Coach, Presedinte European Mentoring and Coaching Council, Romania

In paralel cu activitatea de executive coach independent, Stefan este antreprenor si managing partner la o firma de consultanta pentru industria farmaceutica. Practica sa de coaching se sprijina pe o cariera de peste 20 de ani in domenii diverse, de la cercetare si educatie pana la business management.

Mihai Stanescu, Executive Coach

A fondat RoCoach, prima companie de coaching din Romania, in urma cu 12 ani. A avut primul client, CEO al unei importante companii multinationale, la 25 de ani. A lucrat cu peste 100 de companii din Romania si Europa de Sud-Est. A sustinut mai bine de 4.500 de ore de coaching. A avut ocazia sa fie „Coach of the Year” in 2007 si 2013. Mai important, in ultimii 10 ani a avut oportunitatea sa lucreze cu oameni ale caror decizii influenteaza domenii intregi de activitate si sa dezvolte competentele care duc la imbunatatirea acestor decizii.

Creative Community
Agentie independenta, cu o vasta experienta in domeniul organizarii de evenimente, in crearea si implementarea campaniilor integrate de marketing si social media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri