Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi in noile locatii pe care le vor deschide la 1 septembrie, odata cu inaugurarea centrului comercial ParkLake din sectorul 3 al Bucurestiului.

Cei interesati de un loc de munca la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucatar, iar cei care doresc un loc de munca in cadrul Pizza Hut, pot alege fie posturi de ospatar, fie joburi in bucatarie.

Toti noii angajati beneficiaza de instruire practica in restaurante, realizata de personal autorizat, cat si de training-uri online, sub forma de cursuri si teste. Toate acestea vin in sprijinul celor care nu au experienta anterioara pe un post similar, fiind facilitata in acest fel integrarea lor in echipa, cat si o mai buna intelegere a atributiilor.

ParkLake, complexul comercial amplasat langa Parcul Alexandru Ioan Cuza, isi va deschide portile chiar pe 1 septembrie 2016 si va cuprinde aproximativ 200 de magazine si restaurante, printre care un restaurant KFC si unul Pizza Hut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri