Inspectorii de la Directia generala antifrauda fiscala (DGAF) a ANAF au derulat verificari la firmele din complexul comercial Dragonul Rosu, iar in urma controalelor au aplicat amenzi de 1,67 milioane lei, au confiscat sume de bani si bunuri.

Verificarile au avut loc in intervalul 16-20 august.

La actiunile de control au participat, in fiecare zi din perioada mentionata, cate 20 de echipe de inspectori DGAF, care au constatat abateri pentru sanctionarea carora au dispus aplicarea a 260 de amenzi, in valoare totala de 1,67 milioane de lei, precum si confiscari de sume, in cuantum de 66.622 de lei, si de bunuri, in valoare de 259.699 de lei, potrivit ANAF.

Anul acesta, inspectorii Directiei generale antifrauda fiscala au desfasurat controale in mod regulat in complexul comercial Dragonul Rosu, constatand incalcari ale legislatiei pentru care au aplicat 698 de amenzi, in cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neinregistrate si comercializarea de marfuri fara documente justificative.

Inspectorii ANAF au revenit in luna mai in Dragonul Rosu, dupa campania ampla de control derulata in octombrie 2015 – februaruarie 2016 in mai multe angrouri din tara. In urma verificarilor din luna mai, inspectorii au dat amenzi de 1,26 milioane lei, dupa verificari la 96 de firme din complexul comercial.

Sursa foto: Lee Yiu Tung/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »


Setari Cookie-uri