Enel Energie si Enel Energie Muntenia au un nou director de vanzari. Acesta se numeste Bogdan Matei si va fi responsabil atat pentru activitatea de vanzari directe si indirecte pentru cele doua companii de furnizare ale grupului Enel, cat si de punctele Enel, coordonant astfel o echipa de peste 150 de oameni.

Cele doua companii au o baza de 2,7 milioane clienti si furnizeaza servicii de electricitate pentru zece judete din Romania, si anume Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta, Ilfov, Giurgiu si Bucuresti. Mai mult, Enel Energie a inceput expansiunea si in alte zone, astfel ca in luna martie a fost deschis primul punct de vanzare Enel din Cluj-Napoca, conform News.ro.

Bogdan Matei are o experienta ampla in domeniul de retail si vanzari directe, acumulata in companii precum Provident, Vodafone Romania, UTI Construction & Facility Management, Germanos Telecom Romania sau Pagini Aurii Romania. A absolvit cursurile Universitatii Politehnica din Bucuresti si detine un MBA de la Universitatea Kennesaw din Atlanta.

Grupul Enel activeaza in peste 30 de tari de pe patru continente, are o capacitate instalata neta de circa 87 GW, genereaza electricitate si gaz printr-o retea ce acopera circa 1,9 milioane km. Grupul are 61 de milioane de consumatori in toata lumea. Prezenta pe piata din Romania inca din 2005, Enel are aici peste 3.100 de angajati si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti, acoperind aproape o treime din piata locala de distributie.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri