Timpul ne insoteste pretutindeni si desi de-a lungul anilor s-au oferit numeroase definitii si clasificari, cert este ca acesta reprezinta intreaga noastra lume care se petrece de la trecut, prin prezent si intotdeauna spre viitor.

O privire retrospectiva
Trecutul este ieri, acum o luna sau ani in urma. Pentru noi, trecutul a inceput acum 20 de ani.
20 de ani in care am invatat, am experimentat, am facut schimbari in jurul nostru, ne-am dezvoltat. Ne-am confruntat cu situatii dificile, dar am avut si satisfactii mari, cu clienti exigenti, dar si intelegatori. Unii au ales sa-si continue drumul cu un alt partener, altii insa ne-au ramas alaturi avand incredere in potentialul nostru. Si nu i-am dezamagit. Am crescut si am invatat din greseli, ne-am adaptat la fiecare situatie si cerinta, ne-am perfectionat. Am identificat oportunitati si le-am urmat cu entuziasm.

Detaliile din oglinda prezentului
Fiecare dintre deciziile luate in trecut au deschis noi orizonturi pentru prezent. Am dorit sa trecem de la un jucator de nisa la un furnizor cu un portofoliu complet de servicii si astazi oferim intreaga paleta, de la transport rutier la solutii logistice complexe. Am dorit sa fim aproape de clientii nostri si de clientii acestora, astfel ca suntem prezenti in cele mai importante orase din tara, o acoperire teritoriala ce ne permite sa fim flexibili si prezenti oriunde este nevoie de noi. Fara o echipa de profesionisti nicio realizare nu ar fi fost posibila. Am investit intotdeauna in oameni, in programe si cursuri de specializare pentru a ne asigura ca luam intotdeauna decizii bazate pe expertiza si know-how. Ne mandrim astfel cu peste 500 de profesionisti, aflati la dispozitia dvs.

Provocarile si deciziile de ieri ne situeaza astazi printre cei mai importanti jucatori din industrie.

Cu incredere si entuziasm privim spre viitor
Prin toate deciziile si investitiile intreprinse, am creat premisele unui viitor promitator, cu multe provocari, dar si succese. Am atins un grad de maturitate, iar acum ne dorim sa ne consolidam pozitia pe piata, sa regandim si sa redefinim serviciile din portofoliu astfel incat sa tinem pasul cu lumea in permanenta schimbare in care traim. Vom investi in continuare in oameni, tehnologie, dar si in sedii si depozite.
Tot ce intreprindem astazi ne va influenta viitorul. Ne-am pastrat acelasi entuziasm care ne-a insotit inca de la inceput si suntem curiosi si determinati sa descoperim viitorul cu fiecare clipa care trece, alaturi de dvs.

Despre Gebrüder Weiss Romania
Compania Gebrüder Weiss are o experienta de peste 20 de ani in transport si logistica pe piata din Romania, furnizand de-a lungul anilor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, bazandu-se pe o infrastructura nationala prin platforma logistica proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking si puncte de lucru situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T. +40.372.678.500
E. office.ro@gw-world.com
http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri