Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania, a deschis un nou magazin Lem’s in Bucuresti, in centrul comercial ParkLake, in urma unei investitii de circa 2 milioane de lei.

Pentru producatorul local de mobila, magazinul Lem’s este al doilea pariu intr-un mall din Bucuresti, dupa ce anul trecut a deschis un spatiu comercial si in Mega Mall. Noul magazin Lem’s din ParkLake se intinde pe o suprafata de 1.400 mp.

Sase magazine deschise de Lem’s pana acum in 2016

Lem’s ParkLake este cel de-al saselea showroom al retelei de magazine de mobila deschis anul acesta. Pana acum, Lemet a investit peste 10 milioane lei in extinderea lantului sau de magazine.

Magazinul de mobila Lem’s ParkLake este si al treilea spatiu comercial Lem’s din Bucuresti, dupa cel de la galeriile Vulcan si cel din MegaMall. Extinderea retelei Lem’s in Capitala raspunde interesului in crestere al bucurestenilor pentru mobila fabricata in Romania.

“Bucurestiul este o zona foarte importanta pentru business. Dupa evolutia pozitiva a magazinului Lem’s Mega Mall, Lem’s Parklake este o investitie care a venit intr-un mod firesc”, a precizat Adrian Rizea, directorul comercial al companiei.
Reteaua de magazine de mobila Lem’s are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp, dispusa in peste 75 de showroom-uri.

Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem's lucreaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 40.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL.

Principalii concurenti ai Lemet la nivel local sunt Casa Rusu, Elvilla, Mobexpert, precum si centrele de mobilier din Bucuresti si din tara, asa cum este cazul centrului Tamilia din zona Ghencea, care gazduieste importanti producatori de mobilier si accesorii la nivel local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri