Posta Romana a lansat o licitatie pentru preluarea in leasing a 100 de autoutilitare, la pachet cu servicii de asigurare CASCO pentru trei ani si RCA pentru un an, valoarea estimata a contractului fiind de 8,58 milioane lei ( 1,93 milioane euro), potrivit unu anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Compania de stat Posta Romana a lansat o licitatie pentru preluarea in leasing a 100 de autoutilitare, la pachet cu servicii de asigurare CASCO. Compania a mai initiat in acest an doua licitatii care urmareau cumpararea unui numar de 50 de autoutilitare in leasing financiar, contracte estimate la 1,25 milioane de euro, conform News.ro.

Licitatiile au fost anulate pentru ca ofertele depuse au fost inacceptabile sau neconforme cu prevederile caietului de sarcini. Actualul anunt vizeaza achizitia autoutilitarelor prin leasing financiar pe o perioada de 36 de luni, iar la final compania ar urma sa-si exercite dreptul de a deveni proprietara vehiculelor.

”Asigurarea CASCO incheiata pentru autoutilitare va acorda despagubiri pentru avarii produse in stationare sau in mers, cu fransiza zero, conform conditiilor de asigurare pe teritoriul Romaniei”, se arata in anunt.

Posta Romana este controlata de stat, prin Ministerul Comunicatiilor, care detine 75% din actiuni, in timp ce Fondul Proprietatea are o participatie de 25%. In primul semestru din acest an, Posta a inregistrat un profit net de 15,8 milioane de lei (3,5 milioane de euro), in crestere cu 2,5% fata de aceeasi perioada din 2015. Compania estimeaza un profit brut de 4 milioane lei in 2016, de aproape cinci ori mai mic fata de cel realizat anul trecut, pe fondul cresterii veniturilor cu 6,6%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri