Compania germana Hormann, cel mai mare producator european de usi de garaj, va investi anul viitor 4 milioane euro intr-un magazin de prezentare si intr-un depozit in cartierul bucurestean Militari, au anuntat, miercuri, reprezentantii Hormann Romania.

Magazinul de prezentare (showroom) va avea 300 de metri patrati si va expune usi de garaj, usi pentru uz industrial, sisteme electrice de inchidere si sisteme de incarcare Hormann.

Complexul va mai cuprinde cladiri de birouri si un depozit central de 4.000 de metri patrati.

Compania a cumparat deja terenul, iar constructia va incepe in primele luni ale lui 2007 si va fi terminata in octombrie anul viitor.

Langa showroom va exista si o zona de training atat pentru echipele de vanzare ale distribuitorilor, cat si pentru cele de montare.

Hormann e prezenta cu reprezentanta proprie in Romania din 200 si isi distribuie produsele prin inetermediul a 80 de companii.

Compania are aproape 20 de angajati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 19,9 milioane lei si un profit net de 1,4 milioane lei.

La nivel mondial, Hormann are 5.000 de angajati si 12 uzine proprii in trei tari (Germania, Belgia si Franta).

Hormann a avut anul trecut pe plan mondial o cifra de afaceri de 800 milioane euro si estimeaza o cresetere de 10% pentru acest an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri