La Fantana, furnizor de apa la bidon in companii, intra pe piata apelor imbuteliate cu apa plata si apa carbogazoasa in varianta de 0,5 litri.

Produsul la sticla, denumit La Fantana – Apa de izvor 0,5 litri, va fi livrat prin comanda pe site-ul companiei.

Apa este imbuteliata in Serbia si provine din sursa detinuta de companie in Serbia, din zona Mitrovo Polje, o regiune muntoasa de pini si stejari, incadrata de masivi de pana la 2.000 m, dintr-un izvor subteran protejat de formatiuni calcaroase din perioada Jurasic.

”In ultimii doi ani am facut pasi importanti pentru pozitionarea companiei ca furnizor de servicii de apa si cafea. Desi am alocat resurse importante pentru dezvoltarea afacerii pe segmentul de cafea, urmarim in continuare sa extindem competentele pe serviciile de apa. Cu La Fantana – Apa de izvor 0,5l avem un portofoliu complet de optiuni care pot acoperi toate nevoile clientilor companii pentru apa. In acelasi timp raspundem si clientilor rezidentiali, care pot beneficia de acum si de varianta „mobila” a unei solutii de hidratare La Fantana, disponibila ca serviciu, cu livrare acasa”, a declarat Cristian Amza, CEO La Fantana Group.

La Fantana este un furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea pentru companii si segmentul rezidential din Romania si Serbia. La Fantana vinde watercooler cu apa la bidon de 19 litri, watercooler-purificator de apa si apa de izvor la cutie de 10 litri.

In 2015, grupul La Fantana a avut o cifra de afaceri de peste 42 mil. euro si un profit brut de 5 mil. euro (conform situatiilor financiare IFRS) din servicii asigurate pentru mai mult de 50.000 de clienti. Grupul, condus de catre Cristian Amza, a format si transformat efectiv piata de solutii de aprovizionare cu apa din Romania si Serbia si opereaza in prezent o afacere integrata cu acoperire nationala in cele doua tari, care include intregul lant de activitati, de la sursa de apa, la facilitatile de imbuteliere si pana la logistica si distributia proprie de apa si cafea la clienti.

Sursa foto: lafantana.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri