Primul magazin de mobilier de birou de lux din Romania, Premio, va fi inaugurat oficial astazi in urma unei investitii de 200.000 de euro a grupului Mobexpert, liderul pietei de mobilier din Romania. Marca Premio a fost creata in urma detasarii si extinderii unei ramuri a ofertei Mobexpert Office, cea de mobilier high-end pentru birou, si a conturarii acesteia intr-un concept integrat.

Noul concept de magazin, Premio, este un showroom de 400 de metri patrati, amplasat in una din zonele premium ale Bucurestiului, America House din Piata Victoriei, si reprezinta o premiera in Romania.

Odata cu cresterea pietei si aparitia unei categorii de clienti potentiali pentru mobilier de birou de lux, am sesizat potentialul dezvoltarii unei oferte care sa vina in intampinarea acestora. in conditiile in care piata de profil din Romania nu are o oferta coerenta si inchegata pentru aceasta categorie, am creat un concept si o oferta integrata de mobilier de birou pentru clientii cu un stil de viata luxos. a declarat Bogdan Staicu, reprezentant al Premio, divizia de mobilier de birou de lux a Grupului Mobexpert.

Showroom-ul Premio ofera linii complete importate de la nume consacrate din domeniu, trendsetteri internationali din industria de mobilier de birou de lux. Iubitorii luxului pot achizitiona ansambluri ale unor companii ca Vitra, Haworth sau I4Mariani. Prima marca, Vitra, are o istorie de peste 50 de ani si este recunoscuta pentru inovatia continua in privinta tehnologiei si ergonomiei, creand modele care sunt apoi preluate de intreaga piata.

Haworth este considerat unul dintre liderii mondiali in mobilier de birou si interioare arhitecturale, avand o retea de 600 de dealeri in 120 de tari. I4Mariani se foloseste de cele mai recente tehnologii pe care le imbina cu mestesugul specific unei traditii de familie, pentru a crea piese din piele tapitata care au ajuns un reper al luxului in toata lumea.

Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni, si Mobexpert Office mobilier pentru birou si colectivitati. Potrivit estimarilor grupului, Mobexpert are o cota de piata de 18%, in timp ce Mobexpert Office are o cota de piata de 30%, evaluate in Bucuresti si in orasele mari. Cifra de afaceri a grupului Mobexpert la finele anului 2005 s-a ridicat la aproape 150 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2004, potrivit datelor comunicate de companie.

Reteaua Mobexpert numara 4 hipermagazine in Bucuresti, 1 hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara, urmand ca anul acesta sa se demareze constructia primului hipermagazin de mobilier din afara tarii, la Sofia (Bulgaria). In afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri