Lafarge Romania va aloca 50 de milioane de euro, pana in 2013, pentru investitii destinate protectiei mediului la capacitatile sale de productie din Romania, a declarat directorul de comunicare al Lafarge Romania, Amelia Savoiu.
Compania Lafarge Agregate si Betoane Bucuresti o cifra de afaceri semestriala de 31,8 milioane lei, cu 59% peste rezultatul din aceeasi perioada a anului trecut si o pierdere1,63 milioane lei, potrivit unui raport transmis catre Rasdaq. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 59% fata de perioada similara a anului trecut, de la 20,03 milioane lei la 31,8 milioane lei, conform NewsIn.

Compania a reusit in primele sase luni ale anului sa reduca pierderile de la 3,5 milioane, cat inregistrau in primul semestru al anului 2005, pana la 1,63 milioane lei in semestrul intai al acestui an. in primul trimestru al acestui an compania a cumparat terenuri in valoare de 550.000 euro de la firma Romaco. Compania are un capital social de 14,99 milioane lei. Principalul actionar al companiei este Lafarge Ciment Romania, care controleaza 96,63%.Societatea de Investitii Financiare 4 Muntenia detine 10,32% din capitalul social. Compania este specializata in extractia pietrei pentru constructii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri