Fii eroul colegilor tai si transforma rutina de birou in chef de viata si de munca.

Fii eroul colegilor tai si transforma rutina de birou in chef de viata si de munca.
Pana pe 4 decembrie inclusiv participa la concursul cu tragere la sorti, prin care poti castiga un abonament la Kafune pentru tine si colegii tai!

Stim ca nimic nu se compara cu cafeaua de dimineata! Si nu ne referim la cea bauta acasa, pe fuga, pentru a nu intarzia la munca... Este vorba despre cafeaua de la birou, pe care o bei impreuna cu colegii. Daca ar fi si o cafea buna, ziua chiar ar fi perfecta!
...iar Kafune nu inseamna doar o cafea buna.
Kafune este expresia felului in care o zi banala la birou poate deveni una excelenta. Kafune poate face diferenta intre rutina cotidiana si extraordinarul pe care adesea nu stim sa-l vedem in jurul nostru.
Cum reuseste o cafea sa faca asta? Cu spiritul efervescent al Braziliei, care domina bogatia de arome si energie din fiecare ceasca. Cu consistenta cremoasa si senzatia de proaspetime, obtinute gratie aparatelor de exceptie cu care cafeaua Kafune vine la pachet. si, la fel de important, cu usurinta cu care vei avea in permanenta o cafea buna pe birou, gratie abonamentelor la cafea pregatite de La Fantana pentru firma ta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri