Cu o suprafata de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 asteapta primii vizitatori incepand cu 26 Noiembrie, zilnic, in intervalul 10:00-22:00.

Pe 25 Noiembrie – Lipscani 43, intr-o cladire recent renovata cu pastrarea detaliilor arhitecturii initiale, a avut loc coktail-ul de inaugurarea al celui mai nou magazin Koton.

Cu participarea Excelentei sale, Amabasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas , a atasatului comercial al Turciei la Bucuresti, domnul Mukerrem Aksoy, a Cristinei Chiriac, presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor si in acordurile electrice ale fetelor de la Amadeus magazinul a prins viata.

Burak Akbulat, director general KOTON Romania, a povestit despre noul magazin atat din perspectiva investitiei cat si din perspectiva noilor colectii care se regasesc acum in locatia inaugurata.

Magazinul de pe strada Lipscani a fost o provocare atat din punctul de vedere al investitei, cat si al implementarii. Investitia in consolidarea si renovarea cladirii s-a ridicat la valoarea de 6.5 milioane EUR, iar lucrarile s-au finalizat in 12 luni. ‘Consideram ca acest magazin se integreaza in abordarea pietei din Romania in termeni de prezenta in cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zona in care clientii nostrii isi petrec timpul liber si se bucura de un loc autentic si de evenimente culturale. Ne dorim sa fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine si se recreeaza, iar din acest motiv am ales aceasta locatie.’, a spus Burak Akbulat in incheierea discursului de inaugurare a magazinului.

Anca Serea, Geanina Ilies, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu si multi altii s-au alaturat cocktail-ului cu bucurie si entuziasm. Cu aceasta ocazie doamnele si nu numai au putut admira cele mai recente colectii care au prins viata sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creatie al retailer-uli din octombrie 2015. Richard Isham Sardouk are peste douazeci de ani de experienta in stabilirea tendintelor si design, lucrand de-a lungul timpului pentru companii de talie mondiali din New York, Paris si Londra. Experienta sa profesionala include cea mai recenta pozitie la WGSN ca Executive Vice President al Mindset, pozitie pe care a ocupat-o incepand cu anul 2014, fiind responsabil de serviciile de consultanta la nivel mondial.

Cu o suprafata de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 asteapta primii vizitatori incepand cu 26 Noiembrie, zilnic, in intervalul 10:00-22:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri