Enel Energie Muntenia a incheiat un parteneriat cu Philips Lighting, prin care clientii rezidentiali pot cumpara becuri cu LED de la punctele Enel din Bucuresti, facand apoi economii la factura de energie.

Potrivit companiei, becurile cu LED de la Philips Lighting ofera aceeasi luminozitate ca becurile conventionale folosind doar 20% din energie. In plus, becurile cu LED au o durata de viata si o fiabilitate mai mare decat becurile conventionale. Mai mult, prin evitarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie si la protejarea mediului inconjurator, spun reprezentantii celor doua companii. Un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27 porneste de la 90 lei cu TVA inclusa, conform News.ro.

Oferta este valabila in punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal si Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel national. De asemenea, pana la 31 decembrie 2016, toti clientii Enel din zonele traditionale care isi activeaza factura electronica vor beneficia de o reducere de 50% la o selectie de produse de iluminat Philips disponibile in magazinul online dedicat.

Enel detine trei din cele opt distributii regionale de energie electrica din Romania. Grupul are 2,8 milioane de clienti pe piata romaneasca, in zona Capitalei, Banat si Dobrogea. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania. Philips Lighting este lider global in produse de iluminat, sisteme si servicii. Grupul are vanzari de peste 7,5 miliarde de euro in 2015, si aproximativ 36.000 de angajati in peste 70 de tari.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri