Conducerea Lidl a decis sa ofere si in acest an tuturor angajatilor din magazine doua zile libere de Craciun, pe 25 si 26 decembrie.

Clientii Lidl vor putea cumpara produsele necesare pentru pregatirea Sarbatorii de Craciun pana pe 24 decembrie inclusiv, urmand ca angajatii magazinelor Lidl din toata tara sa isi reia activitatea incepand cu data de 27 decembrie.

"(...) Lidl acorda o zi in plus de odihna cu ocazia Craciunului, respectand nevoia de timp liber a angajatilor. Astfel, acestia vor beneficia de zile libere atat pe 25, cat si pe 26 decembrie, pentru a se bucura de momentele de sarbatoare alaturi de cei dragi. Lidl este singura companie de retail din Romania care ofera echipei sale doua zile libere cu ocazia sarbatorilor de iarna", se arata in comunicatul companiei.

De asemenea, luna decembrie a adus angajatilor tichete valorice cadou, iar copiii acestora au primit daruri din partea companiei, cu ocazia Sfantului Nicolae.

Reteaua Lidl Romania numara, in momentul de fata, un total de 205 magazine in toata tara si peste 4.500 de angajati.

Sursa foto: Brian A Jackson, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri