Tiriac va deschide pe 23 decembrie patinoarul Telekom Arena, prima constructie din complexul sportiv al lui Ion Tiriac, care se va intinde pe 20 de hectare si va fi gata in 2-3 ani.

"Patinoarul Telekom Arena se deschide oficial pentru publicul larg, odata cu Sarbatorile de Iarna, pentru a aduce bucurie deopotriva copiilor si adultilor, in sezonul dedicat sporturilor pe gheata. In plus, pentru a-i incuraja pe cei mici sa practice sportul, pe datele de 23, 24 si 26 decembrie 2016 accesul copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani este gratuit si in afara grupurilor organizate - care beneficiaza de gratuitate permanenta", au precizat reprezentantii Tiriac Holdings.

Patinoarul, construit pe o suprafata de 4.863 mp pe Strada Drumul Garii Odai, Otopeni, are 500 de locuri si va putea fi extins la 1.000 de locuri, daca va fi nevoie.

Patinoarul face parte din planul lui Ion Tiriac de a investi peste 30 de milioane de euro in dezvoltarea unei baze sportive in Otopeni, unde omul de afaceri are circa 120 de hectare de teren.

Tarifele de acces la patinoar pentru o sesiune, care dureaza 1 ora si 40 de minute, sunt: luni-vineri, persoane cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani – 13 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu varsta peste 12 ani – 20 lei (TVA inclus)/sesiune; sambata-duminica, persoane varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani – 16 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu varsta peste 12 ani – 23 lei (TVA inclus)/sesiune. Inchirierea patinelor este supusa tarifului de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Incepand cu data de 2 ianuarie 2017, programul de functionare a patinoarului pentru publicul larg va fi de luni pana vineri intre orele 19:00-20:40, iar sambata si duminica accesul celor care doresc sa practice patinajul de agrement se va face in doua intervale - 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.

Constructia patinoarului din Otopeni, singurul patinoar de la momentul curent din Bucuresti realizat 100% in urma unei investitii private, sustinut de Ion Tiriac si urmand a fi operat prin Fundatia Ion Tiriac, are ca scop incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri