Lukoil va emite opt milioane de obligatiuni, cu o valoare nominala de o mie de ruble (peste 29 de euro) fiecare si cu o perioada de scadenta de cinci ani si alte sase milioane de obligatiuni, cu aceeasi valoare, dar cu scadenta de sapte ani.
Primul tip de obligatiuni va avea zece cupoane iar cel de-al doilea 14 cupoane, se mai precizeaza in cadrul aceluiasi comunicat remis NewsIn. Obligatiunile vor fi oferite prin licitatie, la Bursa Valutara Interbancara de la Moscova, iar garantul plasarii obligatiunilor va fi banca ABN AMRO.

"Se prevede ca imprumutul in ruble, pe termen lung, va avea un efect favorabil asupra structurii portofoliului de indatorare al Lukoil", mai estimeaza reprezentantii Lukoil Romania. De asemenea, emisiunea de obligatiuni "va permite companiei Lukoil sa reduca imprumuturile sale bancare" si "pare eficienta", potrivit prognozei macroeconomice, se mai scrie in comunicatul emis de Lukoil. O rubla ruseasca valoreaza, in prezent, aproximativ 0,037 dolari si 0,029 euro.

Trei noi membri in echipa LukOil

LukOil a numit trei noi membri in echipa de conducere, prin infiintarea postului de director general adjunct de dezvoltare, explorare si strategie si prin inlocuirea in functii a directorului general adjunct pe comercial si a directorului general al Petrotel LukOil, informeaza compania.

"Andrei Chirilescu ocupa postul nou creat de director general adjunct pe probleme de dezvoltare, explorare si strategie al LukOil Romania, Dmitri Popov ia locul domnului Chirilescu de director general adjunct pe probleme comerciale tot la LukOil Romania, iar Igor Fedorinov il inlocuieste pe Vladimir Zdobnov, care a plecat la Moscova", a declarat purtatorul de cuvint al LukOil Romania, Ghenadi Abalov.

Potrivit unui comunicat al LukOil, schimbarile s-au facut "in conformitate cu politica de rotatie a personalului si pentru optimizarea managementului proceselor de business in cadrul Grupului LukOil din Romania".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri