Cifra de afaceri a Cramelor Recas va fi in 2006 de opt milioane de euro, cu 20% mai mult decat anul trecut, oficialii companiei estimand vanzarea a peste 2,2 milioane de sticle de vin pana la sfarsitul acestui an.
Cifra de afaceri a Cramelor Recas va fi in 2006 de opt milioane de euro, cu 2
"Rezultatele pozitive estimate pentru 2006 reprezinta rezultatul efortului concentrat pe care il depunem permanent pentru imbunatatirea calitatii produselor noastre, prin efectuarea de investitii in productie, marketing si logistica", a spus Philip Cox, director comercial Cramele Recas intr-un comunicat.

In 2006, Cramele Recas au cumparat 25 de masini noi, au infiintat doua noi depozite logistice in Timisoara si Bucuresti si au facut investitii in activitati de marketing, mercantizare in supermarketuri si in punctele de vanzare Horeca. Pentru urmatorii ani, compania are un plan de investitii pentru achizitionarea de cisterne de inox si pentru automatizarea activitatii. Cramele Recas detin o cota de piata de 4%, fiind intre primii trei exportatori de vin din Romania, alaturi de Vinia Iasi si Cramele Halewood.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri