MediHelp Romania, parte a MediHelp International, a numit-o pe Mihaela Cojocaru in functia de director comercial, in cadrul careia va gestiona si coordona planurile comerciale ale companiei, incepand cu luna februarie a acestui an.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria asigurarilor, majoritatea in pozitii de management in cadrul departamentelor de vanzari, subscriere si operatiuni, Mihaela Cojocaru va fi responsabila de promovarea planurilor de asigurare medicala oferite de MediHelp.

Anterior acestei pozitii, Mihaela Cojocaru a ocupat functia de director general adjunct al CertAsig Asigurari Reasigurari, companie in cadrul careia a activat si ca Membru al Bordului.

MediHelp International este liderul pe piata asigurarilor internationale de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent in Romania, Ungaria si Bulgaria de peste 15 ani si urmand sa se extinda in alte state din regiune. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425,000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale (interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica avansata, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de maduva osoasa) si include optiuni de acoperire intenationala de pana la 3.000.000 euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri