Reteaua medicala Wellborn extinde gama serviciilor medicale prin deschiderea Promed Hospital, spital dedicat serviciilor medicale in oftalmologie. Pentru aceasta extindere investitia a fost evaluata la aproape 2 milioane de euro.

Statisticile arata ca 60% dintre romani sufera de diferite afectiuni oftalmologice, incidenta pacientilor care au probleme cu vederea aflandu-se in crestere o data cu inaintarea in varsta. Pentru toate segmentele de varsta, Promed Hospital asigura o gama de investigatii, analize medicale, acces la un centru de imagistica si la servicii medicale de chirurgie oftalmologica.

“In cazul copiilor, depistarea la timp a afectiunilor care pot cauza probleme cu risc crescut este extrem de importanta”, a precizat Dr. Silviu Predoi, CEO al Wellborn.

In acest moment, Promed Hospital dispune de urmatoarele departamente: oftalmologie (spitalul este dotat cu 15 paturi), ambulator (7 cabinete, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici din 12 specialitati), centru de imagistica si laborator propriu. De asemenea, spitalul este dotat cu 3 ecografe, investitia totala pentru acestea fiind de 500.000 de euro.

Planurile in curs de realizare in trimestrul 3 al anului 2017 includ o investitie de peste 1 milion de euro, ce include dotari pentru segmentul serviciilor medicale de imagistica, precum si extinderea personalului medical pentru toate departamentele functionale ale Promed Hospital.

Reteaua Medicala Wellborn s-a pozitionat pe piata serviciilor medicale private ca fiind un punct de reper singular si specializat in medicina reproductiva si materno-fetala, continuand sa se extinda pe piata servciilor dedicate oftalmologiei si medicinei generale, prin puncte de lucru in Bucuresti si Targoviste.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri