Lantul de restaurante de tip fast-food Hercule isi propune ca anul acesta sa mai deschida unitati in cateva dintre cele mai importante orase din Romania: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov si Ramnicu Valcea.

Hercule, care are unitati in Timisoara, Resita, Pitesti, Deva si Vaslui, a inregistrat la finalul anului 2016 o cifra de afaceri de circa un milion de euro.

Investitia intr-o unitate francizata incepe de la 40.000 de euro (fara TVA) si poate creste in functie de dimensiunea unitatii si de locul unde este pozitionat. La aceasta suma se adauga taxa de franciza, care se ridica la 5.000 de euro. Fiecare unitate are cel putin 12 angajati. La ora actuala Hercule are doua restaurante situate in centre comerciale, in Shopping City Timisoara si in Shopping City Deva, si trei restaurante stradale in: Vaslui, Pitesti si Resita. In cadrul lantului lucreaza aproape 70 persoane.

Afacerea a fost lansata in 2014, iar primul restaurant a fost inaugurat in 2015, la Vaslui, in sistem de franciza, de catre omul de afaceri Alexandru Arcalianu.

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru dezvoltatorii de noi centre comerciale dat fiind ca romanii cheltuie, in medie, la fiecare vizita in mall mai mult decat cehii, ungurii, polonezii si chiar decat suedezii. Astfel, intr-o vizita obisnuita la mall, romanii lasa in medie, 35 de euro, din care 10 euro pe mancare si bautura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri