Andreea Ionescu este noul Director de Marketing pentru Sensiblu, cel mai mare lant de farmacii din Romania. Cu o experienta in marketing, sales si customer relationship management de aproape opt ani, Andreea s-a orientat spre management consulting, construind in 2003 propria firma de consultanta in management. Ultima functie ocupata a fost cea de Director Marketing Romania si Moldova pentru Metro Cash&Carry Romania.

Andreea iubeste provocarile si crede ca succesul vine din constructia unei echipe creative, autonome si mature. In ceea ce priveste pozitia sa in cadrul Sensiblu, ea isi propune sa contribuie la consolidarea pozitiei de lider de piata a companiei prin reafirmarea brand-ului Sensiblu, si construirea unei stranse legaturi cu pacientii prin inovatie, flexibilitate si adaptarea la cerintele acestora.

Andreea este un consumator pasionat de film, fotografie si arta; este autoarea unui jurnal de calatorii si isi doreste sa continue sa scrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri