Grupul Bio-Medica International deschide un spital de dermatologie-venerologie de zi, in Pipera, unica unitate medicala privata cu paturi cu acest profil din judetul Ilfov. Investitia totala a spitalului, dezvoltat pe bazele clinicii preexistente, se ridica la peste 250.000 de euro. Noul spital este functional incepand cu 1 aprilie si se afla in contract cu Casa de asigurari de sanatate.

Spitalul cuprinde o unitate de dermatoscopie digitala Foto Finder, cu ajutorul careia cancerul de piele poate fi depistat in faze incipiente. Unitatea de dermatoscopie digitala cu lumina polarizata, cu tehnologie Crystal View, asigura un screening pentru toate tipurile de cancer de piele, inclusiv pentru cea mai agresiva forma a acestuia, melanomul.

Acesta dispune de un contract cu Casa de asigurari de sanatate, astfel pacientii vor putea beneficia de servicii decontate, in baza unei trimiteri de la medicul de familie sau de la un medic specialist, aflat in contract cu Casa de asigurari, in baza cardului national de sanatate. Serviciile medicale sunt decontate in limita fondurilor disponibile. Dupa epuizarea fondurilor, pacientii vor putea beneficia de servicii in regim „fee for service” sau in baza unei asigurari private de sanatate.

In cadrul spitalului de Dermatologie-Venerologie va putea fi tratata o gama de afectiuni din spectrul dermatologic, de catre o echipa medicala formata din 40 de medici.

Incidenta cancerului de piele este in crestere, in ultimii ani, din cauza expunerii repetate la soare, fara protectie solara, a schimbarilor climatice si obiceiului bronzarii artificiale, la solar. Dintre cancerele de piele, melanomul este cea mai agresiva forma: 75% dintre persoanele diagnosticate cu melanom metastatic (in stadiu avansat) isi pierd viata in primul an de la diagnostic. Daca este surprins in stadii incipiente, melanomul poate fi curabil in proportie de 95%, un rol important in preventie avandu-l dermatoscopia: o investigatie non-invaziva, nedureroasa, care dureaza cateva secunde.

Grupul de clinici Bio-Medica International a fost fondat in anul 1992, in Bucuresti, ajungand in prezent la o retea care cuprinde 2 clinici medicale, o clinica de dermatologie si un spital de dermatologie, 2 clinici de stomatologie si un centru de recuperare a varstnicilor – One To One Nursing Home.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri