Dacia Plant isi extinde capacitatea de productie cu o sectie modernizata de tincturi si siropuri de 1.200 m2. Investitia in noua unitate de productie va fi de peste 2 milioane de lei si va aduce o crestere a capacitatii de productie cu 30% pentru tincturi si siropuri.

Capacitatea de productie a fabricii de la Bod se va mari prin construirea unei noi sectii de siropuri si tincturi. Noua sectie va avea o suprafata de 1.200 m2 si va fi construita dupa cele mai noi norme de siguranta si calitate. Investitia in aceasta extindere este de aproximativ 2 milioane lei si va aduce companiei o crestere de 30% a numarului de siropuri si de tincturi produse in fabrica din Bod.

Vechea sectie va fi renovata si va functiona ca depozit intermediar pentru sectia de comprimate, pentru fluidizarea si accelerarea lantului de distributie.

Alaturi de extinderea capacitatii de productie, Dacia Plant se concentreaza atat pe dezvoltarea pietei interne, cat si pe cresterea pietei externe. „Pe plan intern am marit structura echipei de vanzari pentru a raspunde intr-un mod cat mai eficient nevoilor clientilor si partenerilor nostri. Pe plan extern avem deja parteneriate consacrate cu firme din Republica Moldova, Italia si Franta, iar un proiect special il constituie zona Orientului Mijlociu unde avem un parteneriat de distributie cu o companie din Kuweit”, a mentionat Radu Matei, director national de vanzari Dacia Plant.

Anul acesta Dacia Plant aniverseaza 15 ani de existenta atingand astfel un prag important de maturitate pe o piata extrem de dinamica. Pentru a marca acest moment, Dacia Plant va lansa produse aniversare intr-un ambalaj special, dar si o serie de noi produse inovative pe piata.

In fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante si pe extracte standardizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri