Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a incheiat doua acorduri cadru cu firma de paza Axis Security, din Deva, pentru doua tronsoane din autostrada Bucuresti-Nadlac (A1), valoarea cumulata a contractelor fiind de 15,8 milioane lei (3,5 milioane euro), TVA inclus, potrivit unor anunturi publicate sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Primul acord cadru, cu o valoare de 7,83 milioane lei (1,72 milioane euro), cu TVA, vizeaza servicii pentru paza tronsonului Ilia (judetul Hunedoara) - Remetea Mare (judetul Timis), scrie News.ro.

“Asigurare paza patrimoniu prin patrulare si posturi fixe pe Autostrada A1, Ilia - Remetea Mare, km 391+874 - km 494+236, A6 km 0+000 - km 10+518”, se arata in anunt.

Al doilea acord cadru, cu o valoare de 7,96 milioane lei (1,75 milioane euro), vizeaza servicii de paza pe tronsonul Cunta (judetul Alba) – Ilia. “Asigurare paza patrimoniu prin patrulare si posturi fixe pe Autostrada A1, Cunta - Ilia, km 292+450 - km 391+874”, se arata in anunt.

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri