Adela Smeu a fost numita CEO al Brico Depot Romania. Aceasta ii succede lui Christian Mazauric, care va prelua functia de CEO B&Q UK&Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela Smeu este, in prezent, director financiar in cadrul Brico Depot Romania si s-a alaturat companiei in 2015, iar timp de 8 ani a fost director financiar in cadrul OBI Group. In trecut, Adela a detinut functii la United Technology Corporation Paris si PwC Romania.

"Vom continua consolidarea companiei Brico Depot pe piata din Romania si ne dorim sa fim si mai aproape de clienti pentru a le oferi constant cele mai bune solutii pentru amenajarea si renovarea locuintei", a declarat Adela Smeu.

Aceasta va prelua noua functie incepand cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alaturat Kingfisher in urma cu 16 ani si a detinut functii de conducere in departamentele financiare si operatiuni din Franta, Marea Britanie si Romania, inclusiv director financiar al Castorama Franta, director financiar al B&Q si, cel mai recent, CEO al Brico Depot Romania.

Mi-a placut foarte mult timpul petrecut in Romania si sunt mandru de realizarile pe care impreuna cu echipa le-am adus in cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt increzator ca Adela este alegerea potrivita pentru a dezvolta compania impreuna cu echipa excelenta pe care o avem aici

Christian Mazauric

Adela Smeu: "Vom continua consolidarea companiei Brico Depot pe piata din Romania si ne dorim sa fim si mai aproape de clienti pentru a le oferi constant cele mai bune solutii pentru amenajarea si renovarea locuintei".

Brico Depot este parte a Kingfisher plc, grup de retail home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine in 10 tari din Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri