Producatorul de ciocolata Mars a retras batoane Galaxy, Maltesers Teasers pungi de Minstrels, din cauza “posibilei prezente a salmonella”, a declarat un purtator de cuvant al companiei, indemnand populatia sa nu consume produsele suspecte, relateaza BBc News.

Rechemarea a venit dupa ce analizele au aratat ca unele ingrediente ar putea fi contaminate cu salmonella. “Colaboram indeproape cu autoritatile de resort pentru siguranta alimentara si cu clientii nostri pentru a ne asigura ca produsele afectate nu mai sunt disponibile pentru cumparare” potrivit Mars, scrie News.ro.

Produse vizate sunt tabletele de ciocolata Galaxy Milk de 200 de grame, pachetele de patru ciocolate de 42 de grame fiecare Galaxy Milk, pungile de 78 de grame si 112 grame de bomboane de ciocolata Galaxy Counters, pungile de bomboane de ciocolata Minstrel de118 grame si batoanele Maltesers Teasers de 35 de grame, cu data expirarii 6 mai 2018 si 13 mai 2018.

Compania le-a cerut vanzatorilor de produse alimentare din toata Marea Britanie si Irlanda sa retraga produsele afectate de la raft. Persoanele care au cumparat deja produse vizate ar trebui sa contacteze centrul de relatii cu clientii al Mars, pentru “returnari si rambursari”.

Sursa foto: Roman Samokhin / Shuttersotck

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri