Leszek Wacirz, in prezent Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestle Italia, a fost numit in functia de Country Manager al Nestle Romania. Acesta va prelua pozitia de la 1 august, de la Herve de Froment, care isi va incheia mandatul in cadrul companiei si se va intoarce in Franta.

Leszek Wacirz (52 de ani), lucreaza in companie de peste 23 de ani. Wacirz are o vasta experienta acumulata in diferite functii de business ocupate in Polonia si Italia. Incepand cu 2014, el este Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestle Italia.

Dupa o experienta de succes de peste 4 ani la Nestle Romania, Herve de Froment va reveni in Franta.

Nestle Romania a fost o experienta extraordinara pentru mine. Afacerea din Romania s-a dezvoltat foarte bine in toate categoriile in care suntem prezenti. As dori sa le multumesc tuturor colegilor mei pentru acest parcurs incredibil, precum si tuturor partenerilor si prietenilor Nestle pentru sprijinul acordat in obtinerea acestui succes. Sunt mandru sa predau o afacere care va continua sa se dezvolte

Herve De Froment, Country Manager, Nestle Romania

Nestle a intrat pe piata din Romania in 1995, in prezent avand 900 de angajati in Bucuresti si in Timisoara, unde este localizata fabrica Nestle.

In Romania, Nestle este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata alimentara, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri in categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor in care acestea sunt prezente).

Nestle este prezenta in 189 de tari din intreaga lume si are 328.000 de angajati. Compania ofera un portofoliu larg de produse si servicii pentru oameni si animale de companie.

Sursa foto: Shutterstock/ Ken Wolter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri