MediHelp International, unul dintre liderii pe piata asigurarilor de sanatate in Europa Centrala si de Est, prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia, lanseaza cardul oncologic NESA in Romania impreuna cu asiguratorul britanic Lamp si cu The New Europe Surgical Academy din Germania.

NESA Card este o solutie pentru finantarea investigatiilor medicale initiale, pentru a obtine suport in navigarea medicala si second opinion in cazul unui diagnostic de cancer, dar, in acelasi timp, reprezinta si o contributie caritabila la progresul medical in cercetarea si tratarea cancerului in Europa.

“Anual, din aproximativ 80.000 de pacienti diagnosticati cu o forma de cancer, 30.000 pierd lupta cu aceasta boala, conform unor studii nationale. Totodata, reprezentantii Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania atrag atentia asupra faptului ca numarul de 250-300 de medici oncologi la nivel national este insuficient pentru a trata toate cazurile”, a precizat Zahal Levy, presedintele MediHelp International.

Pentru o contributie anuala de 33 de euro clientul primeste un card, NESA Card, cu un numar individual, care ii permite sa beneficieze, in caz de nevoie, de o finantare de 2.000 de euro cash, pentru a sustine costurile initiale de investigatii si diagnostic, investigatii precum CT, RMN, testare genetica, chimioterapie, consult homeopat, de second opinion si navigare medicala de la oncologii de top ai NESA si de recomandari pentru cele mai potrivite institutii medicale cu expertiza pentru un caz specific.

“Le suntem alaturi pacientilor romani care au nevoie de noi, prin asigurarea unui tratament relevant si prin sustinerea dreptului oricarui pacient de a alege furnizorul medical cel mai potrivit”, a spus prof. dr. Michael Stark, presedinte al NESA.

Fondata in anul 2004, in Berlin, The New Europe Surgical Academy este recunoscuta ca una dintre cele mai importante retele chirurgicale internationale, care include lideri de opinie pan-europeni si globali in oncologie si chirurgie oncologica.

Inainte de a beneficia de o asigurare de sanatate privata, compania se asigura ca persoana nu sufera de afectiuni oncologice, sunt persoane sanatoase si au o varsta de pana la de 70 de ani. Compania nu ofera reduceri grupurilor de persoane care isi doresc asigurari de sanatate private.

Zahal Levy sustine ca romanii ar trebui sa aiba o asigurare de sanatate privata pentru ca statul nu are suficient buget pentru a asigura serviciile medicale necesare intregii populatii. De asemenea, presedintele MediHelp considera ca piata de asigurari de sanatate private din Romania nu a crescut in ultimii ani, ci a crescut numarul abonamentelor medicale “mascate” sub forma unor asigurari.

MediHelp International a inregistrat anul trecut venituri din activitatea de brokeraj de 1,9 milioane lei, potrivit rezultatelor oferite de Ministerul Finantelor Publice. In acelasi timp, compania de asigurari de sanatate nu a avut parte de profit in ultimii ani, in 2016 a incheiat anul cu o pierdere neta de peste un milion de lei.

MediHelp International este unul dintre liderii pe piata asigurarilor internationale de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent in Romania, Ungaria si Bulgaria de peste 15 ani si urmand sa se extinda in alte state din regiune. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale (interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de maduva osoasa) si include optiuni de acoperire internationala de pana la 3 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri