Mihai Tudose a mers, duminica, la Palatul Victoria, pentru a dispune efectuarea controlului incepand chiar de luni, potrivit News.ro. Premierul Mihai Tudose i-a reprosat, vineri, la inceputul sedintei Executivului, ministrului Transporturilor, lipsa de perfomanta a companiei aeriene Tarom, care a incheiat primele sase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, si, de aseamenea, ca reprezentantii ministerului nu merg sa monitorizeze santierele unde sunt in desfasurare lucrari de infrastructura.

„Avem si cifre proaste. Domnule ministru Cuc, acum trei saptamani v-am intrebat de ce i-ati prelungit mandatul cu patru luni celui de la Tarom (Eugen Davidoiu – n.r.) si mi-ati spus ca va asumati, ca aveti incredere in el si ca stie ce are de facut. Asa este?”, l-a intrebat premierul pe ministrul Transporturilor. „Da domnule prim-ministru, asa este”, i-a raspuns Cuc.

„Pai, eu sa inteleg ca aveti incredere in el si impreuna formati o echipa cu care va asumati ce e acolo? 104 milioane pierdere pe 6 luni! CFR Marfa – pierdere, CFR Calatori – pierdere. Inteleg ca e o echipa foarte buna, dar nu mergeti in directia care trebuie”, i-a reporosat Mihai Tudose. „Bun”, a raspuns Cuc intentionand sa vina cu o explicatie privind Tarom, insa a fost intrerupt de premier. „Nu stiu ce vedeti bun in asta”, a spus scurt premierul.

Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock