Incepand de pe 17 septembrie, duminica ta are un nou centru de atractie: Brunch-ul de la Sheraton. Spatiul elegant din inima Bucurestiului, deliciile rafinate pregatite de Executive Chef Ashlie Dias, precum si serviciile de cinci stele oferite de catre Sheraton iti garanteaza un sfarsit de saptamana perfect alaturi de cei dragi.

Toata lumea vine la Sheraton
Marea senzatie a brunch-ului Sheraton va fi mancarea faimosului Chef Ashlie Dias. Cu imaginatie si pasiune, el combina bucataria franceza, influentele mediteraneene si subtilitatile asiatice pentru a-ti oferi o experienta culinara exceptionala.
si pentru ca intregul univers... gastronomic sa fie prezent la brunch-ul Sheraton, Benihana vine sa te fascineze cu preparate exotice japoneze gatite chiar in fata ta.

Un rasfat pentru intreaga familie
Pe langa mancarea rafinata, Sheraton te imbie la brunch si cu alte delicii. Cei mici vor savura mai ales prajiturile de la Centro Cakes, in timp ce parintii se vor delecta la degustarile de vinuri nobile si branzeturi fine prezentate de catre sommelierul Sheraton.

Pentru pofta ta de distractie...
... Sheraton a pregatit si alte surprize la brunch. Tu te vei bucura de muzica live, copiii vor avea propriul loc de joaca dedicat si impreuna veti savura cateva ore perfecte intr-o duminica relaxata.

Fii primul care se rasfata la brunch-ul Sheraton. Rezerva-ti acum locul la telefon +40 755 123 480 sau prin email la restaurants@sheratonbucharest.com!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri