Revista HR Manager organizeaza pe 10 octombrie cea de-a treia editie a HR [PLAY] Tech Marathon, singurul eveniment "playful" din mediul de afaceri local, un maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta.

Revista HR Manager organizeaza pe 10 octombrie cea de-a treia editie a HR [PLAY] Tech Marathon, singurul eveniment "playful" din mediul de afaceri local, un maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta.

HR [PLAY] Tech Marathon este un eveniment neconventional, care sparge tiparele unei conferinte obisnuite prin faptul ca implica spirit de echipa, competitie, responsabilitate sociala si elemente de joc: inveti, alergi si daruiesti!

Editia din acest an aduce laolalta o comunitate de profesionisti HR, lideri si influenceri, care vor impartasi cele mai noi trenduri in materie de inovatie, dar si solutii, instrumente, tehnici si povesti despre viitorul HR, precum si despre adaptarea la schimbarile aduse de acestea, intr-un circuit dinamic prin cele patru zone de continut care abordeaza fiecare in parte tematici diferite: Team Performance, Hold on to your talents, Embrance and leverage technology si Focus on People an Culture.

Ca orice eveniment sportiv, HR [PLAY] Tech Marathon include alergatori de cursa lunga - HR manageri pregatiti sa termine cursa mai bogati in solutii bazate pe cele mai bune practici in domeniul HR, precum si "Antrenori", mai precis profesionisti in Resurse Umane care impartasesc participantilor ultimele tendinte in domeniu.

HR [PLAY] Tech Marathon are la baza un concept realizat de catre Equatorial, care porneste de la psihologia jocului si exploateaza toata gama motivatiilor participative, atat cele intrinseci, specifice oricarei competitii cat si cele extrinseci, determinate de scopuri umanitare. La fel ca in editia anterioara, motivatia extrinseca a participantilor va fi activata de o componenta de responsabilitate sociala. Efortul colectiv (al participantilor), mai precis "caloriile" arse in timpul maratonului, se vor transforma in rechizite care vor fi donate copiilor din grija Asociatiei Salvati Copiii.

Printre antrenorii cursei de anul acesta sunt: Crina Ilie, HR VP Europe & Africa, Genpact, Andreea Ciulacu, HR Manager Deutsche Bahn Cargo Romania, Alexandra Culicovschi, HR Director FM Romania, Corina Ghiatau, Organizational Development Manager Orange Romania, Mihai Laurentiu Ganj, Managing Director IH Bucharest, Stelian Bogza, Commercial Director si Co-founder BenefitOnline.ro, Luiza Banyai, Manager Skanska Romania, Felix Toma, Country Manager Gi Group Romania si Bulgaria, Luiza Simion, Business Unit Manager Wyser Romania - parte a Gi Group, Sorina Butea, Manager Resurse Umane Amrest Coffee, Madalina Teodorescu, Senior Director, Human Resources, Avantgarde, Iulia Chapuis, HR Manager Avon Romania & Modlova si Marina Hanganu, Director de Vanzari Romanian Software.

Partenerii revistei HR Manager pentru cea de-a treia editie a HR [PLAY] Tech Marathon sunt: Connectivity Partner: Telekom; Parteneri de cursa: Orange Romania, Wyser, DB, Benefit, International House; Partenerul Anual: Romanian Software; Sponsorul de cursa: 7Card, precum si Coffee Partner Nespresso.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri