Rompetrol a ieftinit incepand de luni carburantii cu sapte bani pe litru, ca urmare a scaderii preturilor internationale ale petrolului, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Efix benzina 95 (Euro 4) costa de luni 3,23 lei/litru, iar benzina Premium E 4 (Euro 4) se comercializeaza la 3,22 lei/litru. Sortimentul de benzina Super Euro 98 fara plumb (Euro 4) este vandut la 3,72 de lei/litru.Motorina Euro 4 si Efix Diesel sunt comercializate la 3,18 lei/litru, respectiv 3,27 lei/litru.

Ultima scadere a preturilor pentru carburantii vanduti in reteaua benzinariilor Rompetrol a avut loc in urma cu doua saptamani. Tot atunci, Rompetrol si-a schimbat gama de carburanti renuntand la toate produsele Euro 3 si pastrand la comercializare doar benzine si motorine Euro 4.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri